ارتقای بهره‌وری مهم‌ترین مؤلفه اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ارتقای بهره‌وری را از مهم‌ترین مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی برشمرد.


به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، دلاور حیدرپور در گردهمایی مسئولان امور دام شهرستان‌ها و تشکل‌های مرتبط، ارتقای بهره‌وری را از مهم‌ترین مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی برشمرد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای تولیدات دام و طیور در استان و سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته در این بخش، انتظارات از این بخش را بیشتر از آنچه در حال حاضر وجود دارد، دانسته و با توجه به نقش محوری مازندران در تولید طیور کشور و بالاتر بودن ضریب تبدیل طیور استان نسبت به میانگین کشوری، خواستار بهره‌گیری بیشتر از این ظرفیت‌ها شد.

وی با بیان اینکه اعتبارات خوبی در سال‌های گذشته از محل صندوق توسعه ملی به بخش کشاورزی مازندران تخصیص داده شد، اعلام کرد: حدود 60 تا 70 درصد از این اعتبارات مربوط به بخش دام و طیور بوده و بیشترین استفاده از این تسهیلات مربوط به همین بخش است.

حیدرپور بخش کشاورزی را دارای کمترین وابستگی به خارج از کشور اعلام کرد و گفت: این در حالی است که بیشترین بار مسئولیت در تحقق اقتصاد مقاومتی بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: باید با برنامه‌ریزی مناسب بتوانیم در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداریم و همه مدیران و کارشناسان مجموعه نیز باید با برنامه در این زمینه حرکت کنند و از تمام امکانات و ظرفیت‌ها بهره جسته و بهره‌وری از منابع تولید را ارتقا بخشیم.

وی در پایان بر اصلاح تغذیه دام‌ها و حمایت از گاوداری‌های شیری تأکید کرد و حمایت جهاد کشاورزی را حمایتی فنی و تخصصی عنوان کرد و گفت: در سال جاری نیز اعتبارات و تسهیلات خوبی به بخش کشاورزی استان تخصیص داده می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در این گردهمایی با اشاره به اینکه سال خوبی را در زمینه تولیدات دام و طیور در سال 92 پشت سر گذاشتیم و با وجود همه مشکلات و تحریم‌ها به یک ثبات نسبی در این بخش رسیدیم، اظهار داشت: با همت همه تولیدکنندگان، هیچ مشکلی در جهت تأمین گوشت سفید شب عید به وجود نیامد و استان مازندران نیز در تأمین این امنیت غذایی نقش ویژه و اساسی داشته است.

حسین نگهدار بیشترین جذب اعتبارات کارگروه توسعه بخش کشاورزی در سال گذشته را مربوط به تولیدات دامی برشمرد و گفت: با جذب این اعتبارات، تولیدات دام و طیور استان توسعه و بهبود یافته است.

نگهدار در پایان خواستار حضور پررنگ بخش خصوصی در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها در این بخش شد.